Numele utilizatorului implicit este "integria", iar parola este "integria". Ulterior logarii in aplicatie, datele de access pot fi modificate din sectiunea: Administrare -> Utilizatori.
Este de ajuns sa achizitionezi o licenta Integria si vei avea acces la toate datele introduse pana in momentul respectiv.
Integria poate rula sub orice versiune Microsoft Windows recenta: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10.
Poti folosi aplicatia in mod nerestrictionat timp de 60 zile. In acest interval ai acces la toate facilitatile aplicatiei, pentru a te convinge cat de usor este sa lucrezi cu Integria.
Da. Integria a fost gandita de la inceput ca o aplicatie de retea, multi-utilizator. Numarul maxim de utilizatori este nelimitat, eventualele restrictii pot fi impuse de configuratia serverului utilizat pentru bazele de date.
Da. Aplicatia are implementata si o functie speciala pentru aceasta, facturare cu chitanta. In momentul selectarii acesteia, formatul de imprimare va fi modificat automat in cel impartit in 2 parti: factura in partea de sus si chitanta in partea de jos. De asemenea, aplicatia converteste automat sumele si in litere.
Desigur. Implicit, aveti la dispozitie formatele standard a facturilor A4, cu sau fara TVA. Acesta se poate personaliza in orice mod: adaugare de imagini, watermark, text personalizat, caractere speciale, etc.