Informatii generale


In calitate de autor, proprietar si administrator al acestui site, Frontline softworks srl se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiilor furnizate de catre dumneavoastra prin accesarea si completarea formularelor electronice.

Frontline softworks srl utilizeaza metode si tehnici de securitate, dar si politici interne si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legilor.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, va informam ca beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • de confirmare, o data pe an, a faptului ca datele dumneavoastra sunt sau nu prelucrate;
  • de interventie asupra datelor personale;
  • de opozitie asupra prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia datelor personale inscrise in formulare, respectiv fara vreo motivatie in cazul opozitiei la prelucrarea datelor in scop de marketing direct.


Date fara caracter personal


Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra si la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru. Informatiile fara caracter personal pe care ni le veti comunica prin intermediul acestui Site vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si vor putea fi utilizate si difuzate de catre Frontline softworks srl in mod liber, cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile.


Cum folosim informatiile furnizate?


Preocupandu-se in mod special de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, Frontline softworks srl nu-si va procura informatii care sa permita unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra insiva va dati acordul pentru aceasta operatiune.
Nicio exploatare comerciala, fie ea partiala, a datelor primite, nu va putea fi efectuata fara acordul dumneavoastra, in prealabil.

Folosim informatiile furnizate strict pentru a procesa comenzile si gestiona contul de utilizator. Optional si cu acordul dumneavoastra, ne putem folosi de preferintele dumneavoastra pentru a va trimite notificari pe email despre alte produse si servicii care v-ar putea interesa.

Fiecare informatie in plus ne ajuta sa va oferim o experienta personalizata in momentul unei vizite repetate a Site-ului. Doar daca sunteti de acord, putem trasmite datele dumneavoastra astfel incat si partenerii nostri sa va trimita oferta lor de Produse si Servicii. Astfel, orice informatie cu caracter personal, suplimentar furnizata, va fi folosita exclusiv pentru informatiile sau serviciul solicitat.

In vederea dezvoltarii Site-ului, Produselor si Serviciilor noastre, Frontline softworks srl poate utiliza statistici de monitorizare a traficului si sa furnizeze astfel, informatii catre terti. Aceste statistici nu vor include informatiile prin care identitatea unei persoane sa fie divulgata.

Frontline softworks srl pastreaza informatiile atat cat este nevoie pentru a indeplini serviciile pentru care au fost furnizate. Frontline softworks srl se angajeaza ca nu va vinde, distribui sau dezvalui informatii personale sau identitatea utilizatorilor decat la acordul expres al proprietarului de cont sau la solicitarea autoritatilor legale. Daca va abonati la lista noastra de corespondenta, este posibil sa va rugam sa raspundeti la o serie de intrebari generale in ceea ce va priveste. De asemenea, va dam posibilitatea sa va alegeti anumite domenii, astfel incat noi sa va trimitem doar acele subiecte si oferte de Produse si Servicii de care sunteti interesat.

Prin abonarea la listele noastre de discutii, sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie utilizate pentru astfel de scopuri.

Va rugam sa luati in considerare ca noi afisam link-uri catre alte site-uri, care nu pot fi guvernate de aceasta politica de confidentialitate. Frontline softworks srl nu este responsabila pentru protectia datelor si practicile de confidentialitate pentru oricare dintre aceste site-uri. De aceea, oricand accesati aceste link-uri externe, va recomandam sa cititi cu atentie clauzele lor de confidentialitate, pentru a vedea in ce masura va sunt protejate informatiile personale.

Alte notificari pe care Frontline softworks srl le poate trimite sunt cele care anunta schimbari majore in structura Site-ului sau cele prin care este prezentata oferta de Produse si Servicii.

Procesarea comenzii dumneavoastra poate genera un transfer de date intre noi si institutiile de credit si agentiile antifrauda. Toate informatiile cu caracter personal, colectate prin intermediul acestui site, sunt inregistrate intr-o baza de date securizata.

Orice reprezentant Frontline softworks srl care are acces la sau este asociat cu procesarea de informatii cu caracter personal, este obligat sa respecte confidentialitatea informatiilor.

Frontline softworks srl se obliga ca datele dumneavoastra personale sa nu fie dezvaluite institutiilor si autoritatilor guvernamentale, exceptie facand atunci cand legea cere expres acest lucru.

Prin furnizarea informatiilor si selectand optiunile necesare lansarii unei comenzi sau abonarii la Produsele sau Serviciile disponibile pe Site, sunteti de acord in mod expres la o astfel de utilizare si transferul de informatii.

Daca Frontline softworks srl schimba aceasta politica de confidentialitate, orice schimbare va fi postata pe aceasta pagina. Utilizarea in continuare a serviciului va insemna ca sunteti de acord cu orice astfel de modificari.

Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-ul nostru sau orice alte informatii pe care le-ati solicitat de la noi, va rugam ne scrieti pe e-mail sau accesati link-ul de dezabonare din partea de jos al oricarui email primit de la noi.


Utilizatori cu varsta sub 16 ani


Daca nu ati implinit inca 16 ani, va rugam sa aveti consimtamantul unuia dintre parinti/tutorele legal, inainte de a furniza orice informatie Site-ului www.integria.ro.


Protectia datelor


Site-ul web disponibil la adresa www.integria.ro este proprietatea Frontline softworks srl, cu sediul in Slatioarei 1, cam. 212, 720201 Suceava, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J33/1125/2003, cod de inregistrare fiscala 15981323.
Frontline softworks srl va procesa fiecare informatie pe care o va colecta conform legilor in vigoare. Daca doriti sa aveti acces la orice informatie personala pe care ati furnizat-o prin intermediul acestui Site sau daca aveti intrebari si nelamuriri, va rugam sa ne contactati folosind datele de contact de mai jos:

  • (+4) 0742 053399
  • info@integria.ro
  • Slatioarei 1, cam. 212
    720201 Suceava, Romania

Modificari asupra politicii de confidentialitate


Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza in orice moment politica de confidentialitate. Orice modificare va fi postata aici si, daca este necesar, semnalizata in paginile Site-ului.


Ultima actualizare: 2017/03/10