Ai la dispozitie documentele necesare in lucrul de zi cu zi (facturi fiscale, NIR-uri, jurnal de casa si banca), situatii financiare in timp real (fisa client si furnizor, facturi scadente, solduri client si furnizor), cat si rapoartele necesare (jurnal de cumparari, jurnal de vanzari, lista stocuri, lista de inventar).

O aplicatie eficienta de contabilitate primara reprezinta o resursa indispensabila pentru buna functionare a unei persoane juridice (societate comerciale cu raspundere limitata, persoana fizica autorizata sau alte profesii liberale).

Data fiind complexitatea unui program de contabilitate primara, cele mai multe produse existente pe piata in momentul de fata nu ofera o utilizare facila si intuitiva.

Integria vine ca un element contrastant in acest domeniu, combinand elemente cheie din domeniul contabilitatii cu o interfata prietenoasa si foarte usor de folosit, operatiunile putand fi executate de catre utilizator in mod intuitiv.

Ce ofera Integria ?

  • O situatie reala si permanent actualizata a clientilor si a furnizorilor
  • Eficienta maxima in urmarirea in timp real a incasarilor si platilor
  • O interfata intuitiva ce permite insusirea rapida a abilitatilor de utilizare a aplicatiei, nefiind nevoie de cunostinte avansate de contabilitate
  • Posibilitati nelimitate de personalizare a facturilor tiparite (conform Codului Fiscal intrat in vigoare in anul 2007), cu posibilitatea trimiterii acestora pe email, in format PDF
  • Metode facile pentru obtinerea rapoartelor si analizelor manageriale

Pentru o prezentare detaliata a sectiunilor si modulelor Integria, te rugam sa vizitezi sectiunea module disponibile.