30 de zile

Suport gratuit

La achizitionarea pachetului Integria, vei primi gratuit 30 de zile de suport si consultanta in vederea facilitarii proceselor de instalare si implementare a aplicatiei, cat si a familiarizarii utilizatorilor cu aceasta.

90 de zile

Actualizari gratuite

Pentru a beneficia de actualizarile aplicatiei Integria, este de ajuns sa ai o conexiune activa la Internet. Procesul este total automat, pentru a beneficia de noile facilitati ale aplicatiei cat mai repede dupa lansarea versiunilor oficiale.


Este recomandata incheierea unui contract de asistenta pentru a beneficia de sistemul de actualizari automate si de suport prin email sau telefonic.

Clientii care au incheiat un contract de asistenta beneficiaza prompt de actualizarile la zi ale aplicatiei, atat timp cat data de lansare a acestor noi versiuni se incadreaza in intervalul de valabilitate al contractului.

Totodata, daca ai intrebari al caror raspuns nu l-ai gasit in pagina de Intrebari frecvente sau daca intampini dificultati in instalarea sau rularea aplicatiei, poti sa ne contactezi cu ajutorul formularului de pe site. Te asiguram ca vei primi un raspuns prompt din partea echipei noastre.