Mentinerea unor relatii continue cu clientii si furnizorii este un element vital in orice afacere. Integria, prin facilitatile oferite, asigura un control permanent asupra fluxului documentelor in compania dumneavoastra cat si statistici actualizate in timp real referitoare la comunicarea dintre cele doua entitati.
Dintr-un numar minim de pasi, puteti urmari eficient situatia facturile trimise clientilor, a celor primite de la furnizori, cu urmarire detaliata pentru orice document ce este implicat in operatiunile curente.
Eliminati timpii morti din executia proceselor tipice contabilitatii primare folosind uneltele eficiente oferite de aplicatie. Cresterea numarului operatiunilor ce pot fi executate intr-un interval dat de timp va creste productivitatea si profitabilitatea afacerii dumneavoastra.
In stadiul de dezvoltare al Integria am pus foarte mare accent pe posibilitatea utilizatorului de a-si personaliza documentele ce apartin companiei sale. Prin urmare am pus la dispozitia acestuia un editor prin care isi poate crea un aspect profesional al facturilor si al celorlalte documente tiparite din aplicatie (proforma, avize de expeditie, lista de preturi, fisa unui client sau furnizor etc), avand astfel posibilitatea de a-si pastra identitatea pe materialele tiparite.
Interfata de utilizare Integria este gandita intr-o maniera simpla si intuitiva, accesibila tuturor, indiferent de nivelul de cunostiintele de utilizare a calculatorului. Acest lucru duce la un timp scurt de acomodare cu aplicatia.
Eliminati timpii morti din executia proceselor tipice contabilitatii primare folosind uneltele eficiente oferite de aplicatie. Cresterea numarului operatiunilor ce pot fi executate intr-un interval dat de timp va creste productivitatea si profitabilitatea afacerii dumneavoastra.
Inca de la inceput ne-am propus sa regandim modul in care ar trebui sa functioneze o aplicatie eficienta de contabilitate primara. Aplicatiile existente pe piata in momentul de fata folosesc o logica invechita si greu accesibila utilizatorului cu o curba de invatare dificila. Datorita modulelor existente si a modului de lucru centralizat, Integria este un succes in ceea ce priveste optimizarea procedurilor de lucru si nu numai.
Datorita perioadei mari de timp acordata de echipa de dezvoltare testarii intensive a aplicatiei si a noilor facilitati implementate, Integria garanteaza o experienta placuta in utilizarea de zi cu zi. In acest fel se asigura lipsa erorilor iritante aparute ca urmare a netratarii corespunzatoare a situatiilor neprevazute cat si o cursivitate naturala in ceea ce priveste executia procedurilor specifice.
Fie ca doriti instalarea aplicatiei pe un server local, fie ca doriti o implementare multiuser, Integria este la fel de usor de instalat. Avand dimensiuni reduse, pachetul de instalare are portabilitate foarte mare. In plus, caracterul compact al acestuia permite executarea instalarii de catre oricine, indiferent de nivelul de cunostinte de utilizare a calculatorului.
Cerintele hardware pentru aplicatia server si client sunt configuratiile recomandate pentru sistemul de operare pe care se vor instala. Acest lucru face din Integria o aplicatie de contabilitate primara accesibila tuturor, fiind elimitata situatia in care sistemul dumneavoastra este prea vechi pentru a putea rula in conditii optime aplicatia.