Promptitudine, trasabilitate, control eficient
Sunt trei notiuni definitorii ale Integria. Daca ai nevoie de un produs pentru a-ti eficientiza afacerea sau pentru a tine evidenta operatiunilor financiare intr-un mod centralizat, Integria indeplineste cu brio aceste functii.

Promptitudine

Elimina timpii morti din utilizarea programelor de contabilitate primara, folosind uneltele eficiente oferite de aplicatie.
Prin cresterea numarului operatiunilor ce pot fi executate intr-un interval dat de timp, va creste productivitatea si profitabilitatea afacerii tale.

Trasabilitate

Fii mereu la curent cu situatia documentelor primite si emise in cadrul firmei tale. Dintr-un numar minim de pasi, poti urmari eficient situatia facturile trimise clientilor, a celor primite de la furnizori, cu urmarite detaliata pentru orice document ce este implicat in operatiunile curente.

Control eficient

Integritatea si securitatea datelor intr-o companie este foarte importanta. Cu toate acestea, multe persoane trateaza acest factor in mod superficial in mare parte datorita lipsei unei aplicatii care face posibila mentinerea unui grad optim de securitate. Integria ofera posibilitatea setarii de drepturi de acces pe orice modul din aplicatie, pentru orice utilizator, restrictionand astfel un eventual acces nedorit din partea persoanelor neautorizate. Acest lucru este posibil in principal datorita structurii centralizate a aplicatiei, administrarea operatiunilor facandu-se dintr-un punct central.